Saturday, February 26, 2011

Menuntut Ilmu..







Hari ni g menuntut ilmu kat zalina Bzeebakery....Zalina bukak class cream puff & eclairs....kalo ikutkan eda dah pernah bljr resepi cream puff ni, tapi bukan dgn zalina lah.....kat tempat lain....dah lupa dgn saper eda bljr .....masa tu anak baru 2 org...boleh dikatakan zaman jepunlah...hahahhaha....

Pada mulanya hati berbalik2 jugak, iyalah nak pergi ke, tidak class yg zalina adakan ni....almaklumlah asben tak ada kat umah...terpaksalah bawak Miasara sekali....kalo asben ada bolehlah tinggalkan si Miasara ni sekejap...Nasib baik zalina buat demo je, bolehlah diusung sekali si kecik ni....Lagipun Miasara ni tak banyak ragam sangat...kalo tido dah cukup & perut dia kenyang, ...diamlah dia....

Semalam seronok betul bljr...banyak ilmu yg zalina perturunkan...ada sesetengah tu eda tak tahu langsung...betullah kata orang, walaupun kita pernah bljr benda yg sama dgn org yg berbeza tapi tak semuanya ilmu tu dikongsi bersama.....

Sebelum ni eda pernah gak buat jual cream puff ni....sekrg kalo ada org order cream puff @ eclairs, eda nak guna resepi custard filling si zalina pulak...memang sedap sesangat....bukan omongan kosong....lemak2 manisnya yg membuat kita termimpi2...hehehehe....

P/S : Kalo ada sesaper nak merasai keenakkan cream puff @ eclairs ni,...bolehlah order ngan eda....ataupun pergi je belajar kat zalina bzeebakery....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails