Tuesday, December 22, 2009

Akhirnyaaaa....





Sudah lama eda nak merasa Burger Ijan ni...tapi asyik tak dapat je. Banyak sangat halangan bila nak pergi beli. Akhirnya hari ni dapat jugak merasainya...Eda tahu ni pun gara2 tengok rancangan Warung Kita kat astro tu..Eda tengok Farouk Husein makan dengan sedap sekali.Meleleh air liur eda waktu tu...nasib baik tak banjir dlm umah ni...hheheheh...

Tempatnya taklah jauh sangat dr umah eda.Tak sampai 15 minit pun. Paroi Jaya dokek yooo...
Hari tu eda order Oblong ayam . Hubby ngan Aqasha double cheese burger ayam, Aisyah lak cheese burger je sbb dia ni bukan jenis pemakan & Affiq lak special double cheese burger.

Burger Ijan ni mewah ngan sos dan mayonis..Tak sah kalau mkn burgernya mesti berselumat mulut kita.Mulut pun kena buka bosar2....hhehehhe...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails