Tuesday, May 26, 2009

BERSUA KEMBALI...



Assalamulaikum,..

Rasanya lama betul eda menyepi diri kan!....Masa yg membataskan eda utk berblog....terlalu sibuk dgn anak2 dan dunia masakan eda....hehehehhe...

Sampaikan nak jenguk blog sendiri pun tak sempat....yg sempat check email....Iyalah, eda bukannya ada maid, serba - serbi eda wat sendiri....Buat lak sekrg anak eda yg sulung nak exam upsr thn ni...lagilah sibuk.....pagi hingga ke malam, asyik urus hal dia...Kadang2 nak pengsan eda dibuatnya....Tapi kalau mengeluh tak baik lak kan!...anak2 kan permata keluarga....Lebih2 lagi eda peknen anak ke-4 sekrg, lagilah letih....Nasib baik eda tak alahan teruk kali ni...tapi eda kuat makan....sampaikan badan pun naik mendadak...sabar jelahhhh.....

Oh ya, semasa eda bertapa dr dunia blog ni....byk kelas masakan yg eda hadiri....yg amat bermakna sekali, eda ambil kursus decorating ngan Wilton....Setakat ni eda telah gi Course 1 ngan Course Fondant & Gumpaste.....Course 2 & 3 eda akan hadiri x lama lagi....kalau boleh eda nak habiskan course 2 &3 sblm eda bersalin....InsyaAllah kalau diizinkan Tuhan....

Memang seronok masa eda belajar mendeco pd ari tu....byk yg telah eda pelajari....Walaupun sblm ni eda pernah belajar dgn lain2 pengajar tentang dunia mendeco kek ni....tapi setiap kali eda gi bljr mesti ada perbezaanya....dr situ eda dpt cedok2 sikit dan gabungkan jadi satu.,...Gambar kek kat atas tu adalah hasil pembelajaran eda ngan Wilton....Walaupun x cantik mana, tapi eda puas hati!

Oklah, dilain waktu eda berceloteh lagi tentang lain2 kelas yg telah eda pergi....mata dah ngantuk ni, nak beradu.....zzzzzzz

4 comments:

zaliana said...

Eda!
lamanya tak bertanya kabar Eda..nak dpt baby rupanya ya!! tahniah!

cantik betul kek tu..nanti za mai belajar ngan Eda, boleh ke? buka kelas kat seremban ya!!

Nor Suraida Yahya said...

TQ za....eda pun lama tak gi blog za...biasalah kalau dah jadi mak labu ni...malas nak ngadap laptop lama2...hhehehe

Kek tu biasa2 je....lagipun masih dlm pembelajaran....tak beranilah nak ngajar za....nantikan lain jadi kek tu....kkkkikiihhh

nurie said...

Semoga sentiasa gembira dgn apa yg eda lakukan. Take care.

Nor Suraida Yahya said...

tq nurie...eda pun doakan yg sama utk nurie & family...lama tul eda x gi blog nurie....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails