Monday, January 5, 2009

TAG from Kak Ina...

Sejak dua menjak eda selalu dpt tag yg boleh dikatakan 'pelik'.....tak nak buat tak sampai hati lak...bila buatkan org kata kita nak menunjuk2 pulak...serba - salah dibuatnya....mungkin ramai gak blogger kat sini sependpt ngan eda...

Hubby eda pun heran, apa ke halnya wife dia ni asyik snap wallet je...buang tabiat agaknya....terpaksalah explain kat dia....mcm budak2lah katanya...eda tersengih je lah...nak buek camno, taik kambing bulat2...hhahahhahah...

Apa2 pun eda buat gak lah....tak nak menghampakan harapan org yg bg tag...ini pun dah terlebih basi agaknya....Sorry ya KAK INA, sbb eda terlewat buat tag ni....ada je hal yg menghalang eda nak wat tag yg kak ina bg ni....Harap kak ina puashati...


1. Snap the picture of both inner and outer of your wallet
2. Introduce your wallet brand, the price and where you bought it
3. Take out whatever it is inside the wallet (at least 5 pictures)

4. Snap a picture of your wallet with yourself



Wallet dah lama eda guna...mybe usianya 5-6 thn kut....eda pun dah lupa kat mana eda beli...Beli pun sbb wallet yg lama terkoyak...kalau tak malas nak tukar2....eda pakai apa yg ada je...janji boleh isi dokumen penting dan ada duit kat dlm....kkkiiihhhhkkkiihhh....Jenama Bonia je...murah punya, tapi dah lupa berapa reganya...





Inilah rupa dlm wallet eda...biasa2 je...tak ada yg luarbiasa...hehehehhh...kalau tengok keadaan rupa dlm wallet ni, nampaknya boleh guna 10 thn lagi kut!...kkkiiiihhhh





Inilah ' harta karun ' yg eda buh kat dlm wallet ni...serba aneka mak nenek ada.....kalau surat beranak boleh buh...mesti eda lotak gak kut dlm wallet ni....





Duit ni eda pinjam dr hubby jap....kalau nak tahu, dlm wallet eda ni jarang ada duit....iyalah eda ni kan housewife, tak perlulah nak buh duit byk2...kebiasaannya eda nak apa2 ....eda ajak hubby gi beli....sbb eda tak suka gi shopping sorang2...bila hubby balik dr offshore baru eda gi shopping...Tapi ( ada tapinya), wallet eda akan berisi waktu hubby nak ke laut, masa ni tak leh tak ada...buatnya apa2 hal yg berlaku, tak ke naya....itupun tak byk, janji ada utk kes emergency...





























No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails