Saturday, November 15, 2008

TAG From KAK DZANARIAH......MY WORKSTATION




Rules:
snap work station anda then...
taruk link blog anda kat bawah gambar work station anda...
iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada..
tengok contoh yang dibuat nih...
begitulah seterusnya sampai bila-bila, ok...
sekiranya tag ini berkembang...
pasti akan ada banyak link-link di bawahnya...
lastly...tolong pass tag ini pada tujuh (7) blogger lain...


Kak Zana inilah 2 tmpt yg selalu eda bertenet...paling eda suka atas katil...dah jemu tenet, boleh beradu pulak..hhehehe..yg gambo satu lagi tu, bila eda nak print , scan @ fotostat terpaksalah masuk ke sarang dia balik...mcm burunglah pulak ya!..kkkihiihii....eda harap kak zana puashatilah ya!...


Pada saperlah eda nak bg tag ni ya!...eda pilih secara rambang jer ni k!..kalau ada yg dah dpt diantara eda pilih ni....abaikan jelah ya!..tak pun buat sekali lagi....ammmppuuunnnn!

** Kak Ummi
** Alongroz
** Kak Jun
** Fidadaud
** Lelayong
** Hana
** Kak Min


4 comments:

nurie said...

Sorilah eda...sy tak suka tag2 ni...lgpun ni hv no workstatn. Sori yek.

hana said...

buat lagik sekali?? ooh tidak! hehehe trima kasih igt kat hana yer.. nk tgk hana punye p la tgk sana k :)

Nor Suraida Yahya said...

laaaaa nurie tak suka kena tag ke?...kalau camtu eda bg org lain lah ya!...

Nor Suraida Yahya said...

hana dah dpt gak ke?...tak perasan lak,...eda bg ni pun sbb eda amik dr chatbox tu...saper singgah umah eda...dia kenalah ...hahhahah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails