Wednesday, November 26, 2008

AWARD from ROZIE ( Mama Vogue) & KAK INA





Award cute-mute ni eda terima dari ROZIE & KAK INA.Terima kasih daun keladi ya!....Kebetulan eda dpt award yg sama, so eda gi amik sekali je lah....Sukalah tengok monkey ni peluk gambo bunga ni....hehheeh
Nak amik award ni ada syaratnya...


Syaratnya camni yeee....

  1. Sapa yang dapat award nih leh letak dalam blog memasing
  2. Link semula kepada orang yang bagi award ni kat korang
  3. Bagi award nih kat 7 orang bertuah
  4. Tinggalkan la mesej pemberitahuan yang korang dah bagi award kat orang tu
Saper2 yg namanya ada kat sini ....meh dtg amik ya!
  1. Yana
  2. Shafidah Shamen
  3. Joayee
  4. Lemongrass
  5. Siti Azma
  6. Nita Sudip kayu
  7. Nurie

2 comments:

nurie said...

Terima kasih eda atas award ni...amacam cuti? Harap happy je lepas bercuti ni.

suara said...

Salam...
Terfikir lak, sapa la yg memulakan tradisi award kat dikalangan blogger ni...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails