Monday, September 15, 2008

Letihhhhhnyaaaaa!!!!


Eda baru je selesai mendeco kek yg customer tempah...ingatkan tak nak ambil tempahan kek pd bulan ramadhan, tapi org tu merayu2...kesian lah pulak...katanya nak wat surprise kat someone...sambil duk wat cookies tu, eda wat gaklah sebijik kek yg x seberapa comel ni!...tak ada tulis apa2 pun...customer tu kata, biarkan kosong jeeee...kek kat dlm tu eda wat kek sponge guna tpg sponge mix....sonanglah sikit kojo eh...nasib baik dia suh eda deco apa2 aje...kalo minta deco yg pelik2 naya gak lahhh...

4 comments:

afiq said...

ehh akk buek kursus x?

sweetlilly said...

wah.. cantik lawa kek.. sedap mata memandang sedap lagi perut yang merasa.. chewahhhh.. peribahasa tak leh pakai.. hehehe.. tapi memang lawa..

Nor Suraida Yahya said...

akak tak buek kursuslah afiq....wat bisnes ni pun suka2....isi masa lapang...

Nor Suraida Yahya said...

SL, tu kek biasa2 jeee...tangan masih keras lagi...hahahahh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails