Sunday, September 7, 2008

Bear Hug from AlongRoz

Lama sungguh eda tak update blog ni....nak kata malas tak jugak tapi masa x mengizinkan...sibuk memanjang, kalau ikutkan hati memang nak online setiap masa...dahlah tu eda punya kamera rosak pulak...langsung hilang mood nak n3 masakan kat sini...
Dalam duk berehat tu adalah jugak kekawan yg sudi menjenguk umah eda ni...terima kasih berbanyak ya!....Dan tak lupa gak eda nak berterima kasih pd AlongRoz sbb bg teddy bear yg comel lote ni....lain kali bg yg botul2 lak ya!...hehheheheh
Sedar tak sedar dah seminggu rupanya kita berpuasa kan!...tentu dah ramai kekawan kat sini duk wat persiapan utk sambut Aidilfitri...Tapi eda tahun ni tak tukar apa2 pun...asyik bergelumang ngan tepung....bangun dr sahur eda langsung tak tidur terus uli doh utk wat cookies....Alhamdulillah tahun ni rezeki eda murah sikit...sampaikan tak menang tangan dibueknyo ...ramai yg tempah cookies eda...kali ni eda amik 10 jenis cookies jeeee...tak larat nak wat byk2...takut tak terbuek nanti...tak pasal2 beraya celah dapur...kkkiiiihihih.....
Masih sempat lagi utk eda mengucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan buat kwn2 yg sudi menjenguk umah eda ni...eda sayang kamu semua...muaaaaahhhhh!!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails