Thursday, April 17, 2008

TUGASAN DARI AZIEMAS....


Tugasan berat sikit....adoiiiii poning eda cari gambo masa kawin dulu2....hehehehhe...Sebenarnya eda kawin simple jee..Tak adalah bersanding bagai...Cuma amik gambar utk sedara- mara je...itupun kat umah hubby eda...Sedih gak bila teringat zaman eda nikah ,tak ada kad jemputan dan pelamin yg canggih-manggih...Sbb eda tak hiraukan semua tu...Macam mana lah eda nak tumpukan semua tu...eda baru je selesai exam akhir thn kat ITM ( Jengka , Pahang)...Balik ari ni, esok nikah....Memang kami dah berbincang nak langsungkan hari bersejarah tu...Tapi eda berbelah bagi masa tu...Nak kawin ke, tak ni?...
Tapi itulah jodoh namanya...Walau kita elak sekalipun tapi Tuhan dah tentukan...Pasti jadi!...Tapi eda syukur, ....biarlah majlis eda tak grand cam org lain tapi kami bahagia sampai sekarang...Dah ada 3 org anak pun....heheheheehh.....Itupun asyik merindu jeeeee...jangan marah dan jelessss...sesapa yg baca ni...kkkiihhh...
Utk menyelesaikan tugasan yg Puan Azie bg tu...inilah dia gambo eda kawin...sekeping jeee...oklah tu kan!...masa tu tak ada lagi kamera digital ni...kalo ada pun tak meluas...eda kawin 24/11 /1996..

3 comments:

CtNik said...

salam eda...
huhu,siap menepung tawar tuh,kira meriah la..kita mana ada even dirancang pun..huhu

Nor Suraida Yahya said...

salam ctnik...mak hb yg nak sangat menepung tawar...kalo ikutkan eda ngan hb tak nak sanding...malulah...tapi diorg suh jugak...terpaksalah...sbb hb tu cucu lelaki dan anak lelaki pertama ...sbb tulah mak dia paksa gak...huhukkkkk

lelayong said...

Akak kawin tahun 1996,lela masa tuh bari tingkatan 3..siap ada tepung tawar tu..Kak eda, abg kak eda gerenti sayang abis kat akak, coz akak rajin sediakan makan minum dia..tabik spring kat akak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails